Joan Ørting ApS

Temaaften - Tantra & Slow Sex


Dato og tid

Torsdag d. 20. september 2018 kl. 19:00 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 20. september 2018 kl. 18:00

Sted

Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K

Arrangør

Joan Ørting ApS
+45 61154706
adm@joanoerting.dk

 

Kom og vær publikum til denne inspirerende aften om tantra og slowsex....... Kan der mon være elementer af disse erotiske udtryksformer, der kan skabe mere lyst, samhørighed og kærlighed, i et travlt hverdagsliv i Danmark? Jeg er selv meget inspireret af det tantriske, til fx at dyrke sex uden mål.
Det giver mig øjeblikkeligt mere lyst, at have en aftale om erotik, men uden at der er en dagsorden. Det giver mig spænding. Vi improviserer, mærker efter og følger energien. Måske bliver det kun til lidt forspil, måske bliver det til hot hot sex, fordi vi begge er i nuet, nysgerrige og nærværende.

Det er svært at undgå vanesex efter nogle år i et fast parforhold. Ofte ligger det kl. 22.45 når vi er trætte og vi dybest set hellere ville ligge i vores egen lille verden og falde i søvn. Slowsex og tantra kan inspirere os til at ryste posen og starte forfra. Vi kan lære at kysse igen, gå på opdagelse i hinanden igen, finde hinanden på ny....som dengang vi var 16 år og parate...eller som dengang vi var nyforelskede og gav hinanden masser af opmærksomhed.

Denne aften åbner muligheden for at få en oplevelse sammen, og have noget at tale om bagefter. Der vil være mange gaver at tage med hjem.

Jeg er værten, men derudover vil der være tantra-specialister, der deler deres erfaringer og teknikker med os.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Joan Ørting ApS
+45 61154706
adm@joanoerting.dk