Joan Ørting ApS

Temaaften - Et liv i FLOW Aflyst


Dato og tid

Torsdag d. 23. april 2020 kl. 19:00 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 23. april 2020 kl. 18:00

Sted

Villa Wilder, Wildersgade 55, 1408 København K Villa Wilder
Wildersgade 55
1408 København K

Arrangør

Joan Ørting ApS
Tlf: +45 61154706
adm@joanoerting.dk

Nyt foredrag med Joan Ørting:

Et liv i flow

Det føles som om alt lykkedes, nye ideer popper op, intuitionen er ledestjernen, og livet bringer hele tiden det, som vi har brug for.Vi er i overensstemmelse.

Omvendt, når vi ikke er i flow, så føles livet som en konstant gentagelse, en ørkenvandring, hvor vi kan have svært ved at se meningen med det hele, og vores indre drive er blevet reduceret til et nostalgisk minde om dengang vi var unge og frie.

Joan Ørting er optaget af, hvordan vi kan leve et liv i tillid til livsprocessen. Hvordan er det muligt at stå ved den energi, der fortæller os, at vi skal noget helt andet i dag, end det der står skrevet i vores kalender og arbejdsplan?

Flow er kreativitet, energi, livsglæde og taknemmelighed. Flow er frihed, - at leve i nuet, at være i bevægelse, at have overskud og være i overensstemmelse. At være på det rette sted på det rette tidspunkt, at lade sig lede af sin mavefornemmelse, og at veksle mellem at være udadvendt og indadvendt.

Alt er energi, og når vores energi bliver stoppet af regler og kontrol, så er der noget der dør. Så stopper flowet. Livsenergien får dårlige betingelser.

Et liv i flow er som en finjustering af os selv, en lytten til hvad der sker indeni, og et modigt skridt ud i det nye, der kalder på os. Det er at leve livet fuldt ud, med åbne øjne, hvor sanserne er vores kompas.

Joan Ørting deler ud af sine erfaringer og indsigter fra et liv i flow. Hvordan mærkes intuition, og hvordan kan vi stole på den? Hvad betyder det at følge sit hjerte? Joan giver os redskaber til at ”læse” os selv, og til at kende forskellen på, hvad der er en tanke, og hvad der er intuition. Hvordan kan vi følge vores energi, i stedet for vores ”burde”, hvordan kan vi finde ro, når vi er bange for, at vi ikke lykkes?

At leve et liv i flow er uden tvivl vores fremtid. Det er at mærke, at vi tager de rette skridt, i modsætning til at tro, at vi kan vide, hvad der vil kunne betale sig i fremtiden.

 Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Joan Ørting ApS
Tlf: +45 61154706
adm@joanoerting.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Joan Ørting ApS
Tlf: +45 61154706
adm@joanoerting.dk